Hesap Oluştur

Şifremi Unuttum?

Kabiliyetlerimiz

ELSİMNET, her türlü elektronik kartın SMD dizgisini ve lehimlemesini ESD kontrollü çalışma alanında kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Dizgi atölyemiz IPC standartlarına uygun olarak bünyesinde bulunan üretim sahasında otomatik inspection ve ICT with functional test system ile test yapma kabiliyetine sahiptir. Seri ve prototip üretimde ihtiyaçlarınızı karşılamak için tecrübeli personeli ile üretimlerini devam ettirmektedir.

Firmamız ISO9001:2015 ve ISO14001:2015 kalite standartları belgelerine sahiptir.1500 metrekarelik alanda eğitimli ve sertifikalı(IPC) personelimiz ile hizmet vermekteyiz. Firmamızda her türlü elektronik kartın üretimi, IPC-A-610 standartlarına uygun olarak yapılmaktadır. Müşterilerimize seri ve kaliteli çözümler sunmanın yanı sıra prototip dizgi üretim hizmeti de vermekteyiz.

Toplam Kapalı Alanımız: 1500 m2

Zemin Kaplaması:ESD İletken pvc

 

Elektronik Kart Dizgi Hizmeti

Elektronik kart üretimi, SMD dizgi, TH dizgi, prototip üretim ana üretim konularımızdır.

Tüm süreçler bütünüyle ESD ortamlarda , IPC standartlarına uygun olarak ve kalite standartlarımız çerçevesinde (DIN EN ISO9001:2015 & DIN EN ISO14001:2015) gerçekleştirilmektedir.

 

Otomatik Yüzey Montaj

Elektronik devre elemanlarından yüzeye monte edilebilir olanlarının yüzey montaj teknolojisi makinelerinde otomatik olarak monte edilmesi işlemidir.

Bu kapsamda ELSİMNET olarak, maksimum 530x460 mm BDK boyutlarında, minimum 0201 kılıf elemanların ve minimum 35gr elemanları saate 156.000 dizgi hızına sahip makinaları ile 30 mikron hassasiyetle 45x100 mm konektörlerin, BGA, FBGA ve CCGA yongaların montajı, minimum 0,25 mm ped aralığında, maksimum 15 mm yükseklikteki elektronik bileşenlerin, tek layer’dan 24 layer BDK’ya, tek veya çift yüzlü olarak baskı devre kartların seri üretimini yapmaktadır.

 

 

Prototip Dizgisi

Prototip Dizgi Hizmeti kapsamında gelen talepler doğrultusunda ürün ve üretim konusunda yeni ürün sunma sürelerini kısaltmak, kaliteyi yükseltmek, fayda / maliyet oranını da iyileştirmek isteyen firmaların tasarım aşamalarında kaçınılmaz olan prototip ihtiyaçlarını hızlı, doğru ve IPC 600-A Baskı Devre Kartların Kabul Edilebilirliği Standartlarına göre üretmektedir.

 

 

DIP / THROUGH HOLE Dizgisi

Firmamız müşteri taleplerindeki yüzey monte devre elemanları dışında kalan delik içi elemanlarının dalgalı lehim ve el lehim işçiliğini nitelikli, deneyimli, J-STD-001 Elektrik ve Elektronik Ürünlerin İçin Gereklilikleri Standartında eğitimli personel ve üretim sahasında gerçekleştirmektedir.

 

 

Özel Proses

Özel Proseslerimizde baskılı devre kartlaındaki bakır yolların bakır baralar ile yüksek akıma mukavemet kazandırma elle lehim işçiliği.

 

 

Pano Montajı

Elektronik kart üretimi devamında kablo gruplama ve mekanik montaj konularında hizmet vermekteyiz.

 

 

Elektromekanik Montaj  

Hassas ve güvenilir ekipman ve işçilik ile yüksek kalitede elektromekanik montaj hizmeti verilmektedir.

 

 

Kaplama Prosesi

Baskılı devre kartlarında ve dış etkenlere karşı korunması arttırmak için epoksi, silikon ve kaplama el ile ve otomatik makine ile IPC-HDBK-830 Tasarım Seçimi ve Uygun Kaplamaların Uygulanması standartına göre kaplama prosesi yapılmaktadır. 

 

 

Test Prosesi

  • Nüve ID300 Klimatik makinesi ile - 40°C / +150°C sıcaklığı ve %15  - %98 RH (10°C ile 90°C arasında) nem aralığında çalıştırılarak iklimlendirme, kararlılık ve yapay koşulların testlerini ve raporlamasını yapmaktayız.
  • Mirtec AOI cihazı, SMD dizgisinden sonra BDK ’nın otomatik görsel kontrolü ile IPC-AI-641 Otomatik Lehim İnceleme Sistemleri Kullanım Klavuzuna uygun olarak kalite kontrol prosedürlerini gerçekleştirir ve raporlar.
  • TRI 5001 ICT cihazı ile yüksek doğrulukta ölçüm, çoklu yönlendirilebilir seri portlar, hata ayıklama ve IEEE1149.6 standardının testlerini yüksek hızlarda uygun fikstürlerle seri bir şekilde yapmaktayız.
  • İyonografi Ölçüm Test Cihazı ile IPC-CH-65 Baskı Devre Kartların ve Takımlarının Temizliği Standardına göre BDK ve montaj takımların temizlik testlerini yapmaktayız.

 

 

 

  • Otomatik Yüzey Montaj

    Otomatik Yüzey Montaj

    0201, 0402, BGA ve QFP paket komponentlerin tek/çift yüzlü dizgi işlemleri.

  • Prototip Dizgisi

    Prototip Dizgisi

    Prototip ihtiyaçlarınızı hızlı, doğru ve yüksek kalitede üretim teknolojisi.

  • DİP / THROUGH HOLE Dizgisi

    DİP / THROUGH HOLE Dizgisi

    Bacaklı tüm komponentlerin dalga lehimleme ve el işçiliği.

  • Özel Üretim

    Özel Üretim

    BDK’daki bakır yolların bakır baralar ile yüksek akıma mukavemet kazandırma el lehim işçiliği.

  • Pano Kablajı

    Pano Kablajı

    Çeşitli konfigurasyonlarda, yoğunlukta ve talepler doğrultusunda kablo işlemleri.

  • EMM

    EMM

    Hassas ve güvenilir ekipmanlar ve işçilik ile yüksek kalitede elektromekanik montaj hizmeti.

TOP

kabiliyetlerimiz